Ännu en tuff kamp

Nu är även andra dagen körd här i Kroatien. Dagen sluta med en 3e plats efter en tuff kamp om placeringarna 1-3. Ut på sista varvet hade vi bara 6 sekunder mellan varandra. Slutade som 3a med 1 sek upp till andra platsen. Dagen har känts skaplig, lite för mycket misstag på första provet dock, men det andra är jag helt nöjd med. 

Första provet blev väldigt spårigt i bäcken och halt. Det var inte så farligt med stenarna men svårt att få fäste i skogen, annars var det jättefina prov! Andra provet förändrades inte så mycket utan var ganska lik hela tiden. Transportsträckan tyckte jag var jättefin, mycket i terräng i bäckar med lite vatten och mycket grovt grus men lätt åkt. På vissa ställen var det var lite halare och bökigare men helt körbart. Tyckte det var synd att den sista långtransporten efter prov 2 togs bort för dagen, men det skulle dröja så länge innan prisutdelningen började annars.

Jag slutade som 2a i klassen efter helgen och var bästa svensk båda dagarna samt att jag sluta som 9a totalt av alla båda dagarna. I klasstotalen efter två deltävlingar ligger jag även där 2a med 5 poäng efter ledaren. 

Nu bär det av mot Berlin. Därifrån flyger jag till Grekland och tar nya tag inför vm där nästa helg! :)

 
31 May 2015

Välkommen

Välkommen till www.tsracing.nu.

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

          

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)