Avslut för säsongen

Nu är årets sista stora tävling avklarad! Jag har haft fullt upp nu i 2 veckors tid med förberedelser både inför Gotland grand national, som var förra helgen, och Novemberkåsan som gick av denna helg.

På Gotland gick det inte riktigt som jag ville då jag bomma starten totalt och var bland de sista in i första kurvan. Vid första mellantiden (efter dryga 6.5 minuts körning) så varva jag som 205:a. Jag hade bra flyt på banan och 2 timmar och 50 minuter senare slutade jag som 12a totalt.

Novemberkåsan som kördes igår började grymt bra! Jag var 1 sek bakom Jocke Ljunggren men ut på andra sträckan fick jag kast och frontalkrocka med ett större träd. Körde sönder framskärm och slog i skallen lite men ingen större fara, tappade dock bra mycket tid på det provet. Sträcka 3 och 4 gick betydligt bättre. Jag hade bra flyt på proven och trots en sned växelspak så slutade jag som 11a efter dagsetappen.

Även kvällen gick helt okej och jag kände mig stark i körningen. Trots lite små misstag och ännu en krokig växelspak (som dock inte påverkade tiden nämnbart) så fick jag bra tider. Ut på sista varvet var jag 7a totalt men tappade det på sträcka 10 då jag fick ett längre stopp. Halkade ner till 9:e plats men körde sen ikapp det på sträcka 11 och blev 8a, inte långt till 7e platsen. Ut på sista provet rullade det på riktigt bra enda tills jag gick omkull på mitten av provet som gjorde att jag tappade allt flyt i körningen. Jag slutade tillslut som 6a i klassen och 8a totalt.

Jag vill tacka alla som stöttat mig hela säsongen!! Sponsorer, teamet, familj, flickvän och alla andra som hejat på ute i skogarna, det är ni som gör detta möjligt! 

6 Nov 2016

Välkommen

Välkommen till www.tsracing.nu.

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

          

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)