Dag 2 i Grekland

Strulig helg på jobbet. Gick inte som jag ville idag heller. Huvudet kändes bättre mot igår men idag strula det med annat istället.

På första provet så sprack avgasröret i svetsningen och tappa därmed bra mycket effekt i cykeln. Jag fick åka med det ett varv då det var för lite tid på uteservicen för att hinna byta.
Ut på andra varvet gick enduron okej. Körde fast i ett djupare spår men annars flöt det på. På extremen fick jag med lite småproblem i en uppförsbacke där jag fastna till och fick ta ny ansats, men allt flöt på under crossprovet och hela varv 3.

Ut på sista varvet såg jag att jag hade 8 sek upp till 11e platsen så gick ut och gav allt på enduron. Det kändes riktigt bra men när de var ca 1.5 min kvar hände det en favorit i repris. Det som inte alls fick hända det hände; sadeln försvann igen. Jag gjorde mitt bästa och körde in på en 5e plats i klassen och låg 11 ut på de två sista proven. Jag visste att han som låg före mig var snabbare på de proven och jag fick tagga ordentligt. Extremen gick rätt bra, var lite småbökigt men okej. Ut på crossen behövde jag sätta bästa tiden på hela helgen. Det kändes riktigt bra i början men strax efter halva provet flög sadeln av igen och det blev lite svårt att motivera sig, men kämpa mig i mål och sluta som 12a i klassen.

Känner mig nöjd med helgen trots allt strul som varit. Nästa tävling är sm i Hofors på lördag :)

7 Jun 2015

Välkommen

Välkommen till www.tsracing.nu.

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

          

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)