Dag 2- VM Spanien

Idag gick det lite bättre i jämförelse mot gårdagen men långt ifrån mot vad jag själv vill. Det var en lång och varm dag med temperaturer upp emot 45 grader. Värmen gjorde så att det blev väldigt tufft att köra under dagen. 

Dagen har gått till och från resultatmässigt, bra på vissa prov och dåligt på andra. Jag hittade inget riktigt flyt på enduron så tappade rätt mycket på de andra förarna under det provet. Jag kände själv att jag inte kunde hitta det flytet jag ville ha under just det provet så körningen blev väldigt stel och kantig, vilket är synd för jag vet att jag kan bättre. Det enda provet jag kände att jag gjorde riktigt bra ifrån mig var det jag trodde skulle gå sämst, nämnligen extremen. Eftersom jag inte är van att köra i skråbackar förvånar det mig att det var där jag tog in tid. 

På grund av att jag inte körde under gårdagen så hade jag bara varit ute och tittat lite när de andra körde och såg var de hade problem. Idag när jag körde själv försökte jag undvika de problem jag såg att förarna fick igår. Jag sakta ner lite där det var svårt och gasa på där det gick bättre. 

Crossprovet kände jag lika på som enduron, jag hade svårt att hitta flyt i spåret så körnngen blev även där kantig och stel. Det låg massa dammpulver över hela banan som gjorde att det blev svårt att få fäste. Kom man fel fastna man i dammet och fick inget riktigt driv och det tyckte jag var svårt att få till. 

Dagen slutade med en 14e plats i klassen och fick därmed med mig 2 poäng. Jag är glad över att ha tagit poäng men är ändå inte helt nöjd. Tappade en del mot slutet och hade kunnat hämna bättre om jag inte fått sendrag i hela kroppen så det blev svårt att hålla i med händerna trots att jag körde med sportdryck och salter för att kompensera förlusterna. 

Nu är det bara att blicka framåt och göra bättre ifrån mig i Portugal nästa helg!

 
10 May 2015

Välkommen

Välkommen till www.tsracing.nu.

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

          

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)