EM Frankrike

Lördagen började inte som jag ville. På proven kände jag mig väldigt stel och försikgtig på grund av smärta i revbenet så körningen blev väldigt deffensiv och jag fick inte alls till det flyt som jag haft tidigare. Efter tredje provet så hade jag bra ont i revbenet så jag mådde lite illa av smärtan. Efter att ha kört ett helt varv var jag inte säker på om jag kunde fortsätta men tog mer smärtstillande och körde ut ändå. Jag tyckte inte att jag fick till attacken som jag behöver för att ligga på topp utan åkte mer eller mindre bara för att ta mig runt, dessutom var det svårt att andas när jag körde i de gropar och ojämnheter som blev. 

Efter mycket om och men och en mycket tuff dag så blev jag tillslut 7a i klassen, vilket jag är nöjd och samtidigt inte alls nöjd med. Totalt av alla slutade jag på en 35e plats. 

Natten till söndagen hade jag svårt att sova på grund av smärta och när jag såg ut på morgonen hade det regnat. Jag var osäker på om jag skulle köra och riskera något då banan förmodligen skulle bli halare efter regnet. Tillslut valde jag att köra men efter tre prov kände jag att det inte gick och klev av. 

Nu blir det vila/rehab fram till VM:et i Portugal och hoppas på att revbenet läker som det ska!

28 Mar 2016

Välkommen

Välkommen till www.tsracing.nu.

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

          

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)