EM-premiären avklarad

Idag kändes flytet bättre jämfört med gårdagen. Efter en tuff strid blev slutresultatet ännu en 5e plats i klassen men en 8e plats totalt av alla samt att jag blev dagens bästa svensk! 

Dagen idag började betydligt bättre än gårdagen. Jag gjorde mindre misstag och hade bättre flyt. Som jag nämnde igår så böt vi håll på transporten och två av proven, enduron och extremen. Jag tyckte att transporterna blev mycket roligare idag och att det vart omdraget på vissa bitar gjorde det bara bättre! 

Det första provet (crossprovet) tyckte jag kändes helt okej, lite kantigt i körningen men ändå med bra rull. Första varvet på enduron var utan tid då arrangörerna tyckte att det skulle bli för farligt att köra med tid just på grund av vändningen av slingan så det var bara att rulla runt. Det var några småsaker att tänka på när man rullade runt så att man inte skulle köra åt skogen, men i övrigt så var det jättefint. Personligen så tycker jag att provet blev mycket bättre och roligare efter att vi vänt håll på det. 

Extremen som också hade vänts håll på kördes dock på tid, men där fanns det heller inga större farligheter som hade kunnat medföra någon allvarlig krasch eller liknande. Även här blev det mycket roligare efter att färdriktningen ändrats samt att det gick fortare! Det kändes bättre i flytet genom hela banan. 

Under hela dagen så var vi 5 förare som slogs om placeringarna 2-6. Under större delen av dagen låg jag stadigt på 4e plats fram till näst sista provet där jag blev fast bakom två långsammare förare och därmed tappade ner till 5e, där jag även slutade. Jag var 12 sekunder ifrån 2a platsen, 33 sekunder ifrån 1a. 

Jag är riktigt nöjd med cykeln som har gått som den ska hela helgen! Trots att jag inte har fått alls så mycket träningstid på hoj som jag velat inför säsongsstarten så tycker jag ändå att det känns riktigt skönt! Jag är även ganska nöjd med resultaten i helgen, trots att jag hade kunnat göra lite bättre! Nu drar jag vidare till träningsläger med endurolandslaget med start på tisdag!

 
14 Mar 2016

Välkommen

Välkommen till www.tsracing.nu.

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

          

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)