Första dagen i Belgien

Igår kväll så kördes prologen och det gick helt okej. Körningen kändes någorlunda och kroppen kändes som jag ville. Det blev en 12e plats i klassen vilken varken medför straff eller avdragssekunder.

Idag började det sådär på crossen. Jag kände mig lite osäker på fästet, hur mycket man kunde dra på det och lite sådär. Sen funkade det någorlunda och extremen flöt på. Jag försökte köra fort men säkert utan att ta några större risker. Jag ville vara beredd på de hinder som kom. 

Men efter extremen började det strula. På första enduron började frambromsen koka för mig men jag lyckades ändå sätta dagens bästa tid det varvet då banan var så bra. Strulet fortsatte flera varv och jag gjorde en ordentlig krasch på crossen andra varvet vilket resulterade i att jag körde in i en husvägg (Man hoppade ner för ett 2 meter djupt dropp precis innan huset men jag fick kast innan droppet vilket ledde till kraschen). 

Ut på extremen började slangen till bromsoket att läcka precis vid starten. Som tur var gick extremen mycket på de lägre växlarna så jag klarade mig ändå och körde in på en 6e plats. På endouron däremot gick det inte alls då det gick för fort, vilket medförde att jag tappade runt 30-40 sek.  

Ut på sista varvet kändes det som att allting började stämma! Bromsarna funkade och körningen kändes bra. Jag satte min bästa tid för dagen på crossen och extremen som jag kände mig mest nöjd med för dagen flöt på. Från början till slut låg jag på samma sekund och jag placerade mig som 8-6-3-4e i klassen på extremen. Även på enduron kändes det bra.

Nu blickar vi framåt mot morgondagen och hoppas all denna helgs strul var idag så jag slipper det imorgon!

 
11 Jul 2015

Välkommen

Välkommen till www.tsracing.nu.

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

          

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)