Gävle Dala Cup i Skutskär

Dagens tävlingsbana i Skutskär var väldigt varierande från igår då det var barmark och finåkt till att komma till snöspår och modd idag. Att det snöade och blåste under hela tävlingen gjorde inte saken bättre heller men jag gjorde så gått jag kunde.

Jag hade lite problem i början med all snö som hade kommit (15-20 cm) och det var svårt att ställa om psykiskt till snöspår. Men det rullade på och jag tyckte inte riktigt att jag fick till något varv riktigt bra så vi ställde om lite justeringar med bl.a. avgasporten så att cykeln blev lite slöare. Efter att vi gjort det så tyckte jag att det kändes lite bättre och cykeln blev mer stabil att köra så jag sänkte varvtiderna något. Jag tog mig upp på första plats och ut på sista varvet hade jag 12 sekunders ledning över 2:an. Jag kände på mig att de andra skulle satsa och göra allt för att köra ifatt mig så jag fokuserade på att köra stabilt men ändå snabbt och lyckades med detta sätta dagens snabbaste tid av alla. 

Är riktigt nöjd med dagen! Det känns bra att vi hittade rätt inställningar på cykeln och att jag lyckades så bra med varvtiderna.

 

 
11 Jan 2015

Välkommen

Välkommen till www.tsracing.nu.

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

          

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)