Halvvägs genom six days

3 av 6 dagar har nu körts här i Slovakien. Från igår är det inte mycket mer att raportera mer än att laget tog hem ännu en andraplats och drygade ut ledningen mot de bakom. Idag var det ett prov som ersatts av ett annat. Det var det lite kortare crossprovet från igår som byttes ut till ett längre enduroprov till idag. 

Körningen för min del har gått lite fram och tillbaka. Fick till riktigt bra tider på vissa prov medan andra inte fungerade alls. Jag får inte till der tiktiga flowet ordentligt men vet inte riktigt varför. Efter första varvet så låg laget väldigt bra med i täten. Men efter att jag hade fört det första provet för andra gången så kände jag att det var något som var fel. Efter halva provet började det spinna och jag fick inget driv framåt. När jag väl kom i mål började jag kolla igenom cykeln och såg att korven i bakdäcket hade blivit väldigt mjuk. Väl framme vid första service konstaterade vi att den hade brunnit, när jag tryckte till däcket så kom det ut rök. Tyvärr fanns det varken ny korv eller däckjärn på plats så vi fick ringa och be någon komma upp med detta till andra service. När jag väl körde ut för att ta mig till andra service så var jag orolig att jag inte ens skulle ta mig dit. Jag lyckades mot alla odds ta mig både till provet, genom provet (om än väldigt) försiktigt och fram till nästa service där de stod redo med däckjärn och korv. Jag hade 5 min på mig att byta men fick inte riktigt till det med däckjärnen som jag var van så kom 10 sek för sent till tidskontrollen och drog därmed på mig en tidsprick. 

Efter detta missöde flöt det på och jag fick till sista provet riktigt bra. Laget slutade på en 3e plats men vi ligger fortfarande 2a med 4 min ner till USA.

Nya tag imorgon!

9 Sep 2015

Välkommen

Välkommen till www.tsracing.nu.

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

          

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)