Lag-VM silver!

Six days är nu avslutat och vi i juniorlandslaget åker hem med varsin silvermedalj runt halsen!

Torsdagen och fredagen innehöll samma prov och det var långenduron, som var ny i onsdags, samt två nya crossprov som låg runt 8 min vardera. Båda proven innehöll mycket gräsåker och skrååkning. Torsdagen gick helt okej och laget slutade åter igen på en andraplats. Till fredagen hade det regnat en del så proven hade blivit ganska hala och svåråkta.

Första provet för min del gick jättebra. Jag hade 23e tid av alla och jag kände att jag började hitta flytet i körningen. När vi kom till prov 2 märkte jag att de hade tagit bort tidtagningen så vi fick bara rulla runt provet då de hade gjort om det. Eftersom det var ganska blött och halt i backen så var det svårt med skrååkningen trots att vi bara rullade runt och tittade.

När jag startade på prov 3 så var oturen framme. Jag hann inte komma mer än 5-4 svängar in på provet innan jag gick omkull och slog i AC-leden i axeln. När jag fick upp cykeln och fortsatte köra så hade jag bra ont. Efter lite mer än halva sträckan, i en nedförsbacke så tappade jag gräppet om styret då smärtan blev för kraftig i axeln. Jag körde vidare och tog mig till första service som var ungefär en timme bort där jag fick hjälp av massören som var på plats. Han kollade så att det inte var något allvarligt fel och hade på tigerbalsam. Eftersom det inte var något allvarligt fel utan bara smärta så var det bara att bita ihop och fortsätta köra.

Efter att dagen var slut fick vi veta att vi hade tagit ännu en andraplats trots lite motgångar och skador inom laget. Vi fick även veta att USA, som låg närmast bakom, fått en man kort under dagen. Detta innebar att luckan ner växt ännu mer och vi inför idag bara behövde ta oss i mål för att behålla andraplatsen. 

Till idag fick jag tejpa upp axeln riktigt ordentligt för att kunna köra, men jag blev ändå bästa svensk för dagen och kommer som sagt hem med en silvermedalj runt halsen! Kan nu därmed inte skriva mer för nu ska jag på prisutdelning!!

12 Sep 2015

Välkommen

Välkommen till www.tsracing.nu.

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

          

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)