Östra open i Sala

I helgen körde jag Östra open i Sala efter en slitsam vecka med mycket träning, jobb och tidiga mornar. Jag visste att Sala hade ett jättefint spår med en blandning av snöspår och upplogade gärden men tyvärr har det inte varit tillräckligt kallt. Tjälen hade inte riktigt nått ner i backen ordentligt på alla ställen runt spåret vilket ledde till att det blev riktigt djupa och leriga spår. 

Jag startade bland de sex första och de första fem minutrarna kändes riktigt bra och jag nästan flög fram. Jag körde ifatt och förbi två av mina motståndare som startat före mig och lyckades köra någorlunda bra i skogen trots att bakbromsen plötsligt hade försvunnit. Det blev betydligt svårare att köra vilket resulterade i att jag gick omkull ett par gånger. Inne på service var problemet lätt fixat men jag hade inte riktigt samma flyt i körningen. Det var svårt att hitta bra spår men jag kämpade mig igenom resterande fyra varven och slutade som 3a, men är ändå inte helt nöjd. 

I söndags blev det ett 2-timmars pass på längdskidor på förmiddagen eftersom jag kände att jag var för sliten efter veckan för att kunna prestera på topp ifall jag hade ställt upp i ännu en motionstävling. Det kändes bra och efter att ha ätit och vilat lite så åkte jag in till Sala för 1,5 timmes fysträning på kvällen. 

Nu på torsdag kommer jag att stå på MC-mässan i Stockholm så kom gärna förbi GasGas monter och säg hej! :)

19 Jan 2015

Välkommen

Välkommen till www.tsracing.nu.

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

          

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)