Proven i Belgien

Nu har proven här i Belgien undersökts. Det är som vanligt 3 prov: cross, enduro och extrem.

Crossprovet är blandat med snabbare och långsammare partier. Det börjar väldigt snabbt nerför en mindre väg. Efter ca 1 minut kommer man ut på åker som är rätt öppen. I början kommer uppbyggda små hopp sen blir banan lite mer teknisk. Den går fram och tillbaka över några småbackar och mot slutet kommer man åka över halva vägen sen upp på en mindre bro och in i skogen ca 30 sek innan mål.

Enduroprovet är liknade som crossen på så sätt att det är några riktigt snabba partier och några lite mer långsamma. Det är ett riktigt fint prov med mjukare underlag och lite rötter. Banan går på bitvis på små vägar, kalhyggen och i skogen. Känns som lite mer svenskt mark faktiskt :)

Extremprovet är riktigt tufft byggt. Det startar lite lätt och går i diket brevid vägen där man kör en bit innan man vänder och kör mot de svårare partierna. Det är två saker som sticker ut lite mer, en längre stenbädd och en "vägg" som kommer bli riktigt skoj att testa att komma upp för, annars ser den inte omöjlig ut att köra. Tror den kommer bli riktigt skoj!

Det kommer även köras prolog här. Jag har varit där och kollat lite men än så länge är den inte helt klar. Det ser ut att bli mer åt en mindre uppbyggd crossbana med någon stock, stenbädd och något betongrör samt några riktigt fina hopp, bland annat en trippel.

Var även och test körde idag och tyckte att allt kändes riktigt bra! Axeln kändes bra och cykeln gick som den skulle så nu är de bara ladda för imorgon kväll och helgen :D 

 

 
9 Jul 2015

Välkommen

Välkommen till www.tsracing.nu.

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

          

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)