Proven i Kroatien

Nu har jag gått proven här i Kroatien. Det kommer bara köras 2 prov per varv här och består av 2 st snabba enduro prov. Första provet startar upp för en mindre backe och går snabbt in i skogen. Man kommer att köra i en uttorkad bäck med lite små stenar och stenbädd. Det kommer bli ca 2-3 min i den innan man åker ur. Sen övergå det till gräsprov som kommer gå riktigt snabbt och provet avslutas med några små hopp och tracktordäck om man ska köra över samt stockar. Tror provet kommer hamna på ca 6-8min.

Andra provet är mer ett kuperat prov som startas på gräs i några kurvor. Sen beger sig man in i skogen där de går lite uppför och nerför, inga svårare backar men det kan vara lite småhalt för de är lite rullgrus över banan. När man börjar närma sig slutet på provet så åker man ut ur skogen igen och ut på åkern. Man kör över några lastbilsdäck som ligger ner, in i skogen igen sen kommer man ut på åkern igen, kör ca 1-2min på åkern innan man är imål. Tror provet kommer hamna mellan 7-10 min.
Båda proven känns som de kommer passa mig rätt bra och kommer bli riktigt skoj att köra.

Var även och testkörde cykeln idag och kände att jag hade ett skönt flyt och allt stämde väldigt bra. Imorgon blir det anmälning och besiktning samt att ladda inför helgen!

 
28 May 2015

Välkommen

Välkommen till www.tsracing.nu.

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

          

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)