Proven i Portugal

Nu har jag varit ute och gått proven här i Portugal som består av enduro, cross och extremtest. Endurotestet är ett väldigt fint prov som går på en kulle så det är både stenhällar och jord. Inom detta test finns inte mycket att klaga på och det verkar som att det ska kunna bli ett bra flyt. Dock finns det några hårnålar som man ska passa sig i så att inte rullet förstörs samt att det kan vara rätt halt på vissa ställen men det känns som det kommer bli skoj ändå.

Crossprovet startar på en åker och kommer gå ruggigt fort samt att det har byggts 2 fullfarts hopp i början på åkrarna. När man kört en stund går den in i lite mer terräng men inte nå farligt. Det är ett väldigt öppet prov och man ser vart man ska. Det kommer vara med några mindre backar och stenhällar. Provet går sedan ut tillbaka på åkern innan man går i mål. Det kommer till en början att vara lite småhal pga det klippta gräset som ligger kvar men sedan kommer det bli bättre fäste. Det känns som att denna bana kommer passa mig bäst.

Till extremprovet har de hittat en bra kulle och byggt ett naturligt stenprov. Det känns inte så extremt när man har kollat på det men man måste sätta det rätt på vissa ställen så man inte tappar på tok för mycket tid. I övrigt är det ett lite långsammare prov där ingen borde ha några större beskymmer.

Prologen kommer även köras här vilket är riktigt skoj. Banan är uppbyggd med stock, vedkubbar, stenbädd samt en liten jordtrippel den är lite tait på vissa partier men det känns som att den ska bli riktigt skoj att köra ändå!

Ska bli grymt kul och få komma igång imorgon samt att få köra i helgen!

 
14 May 2015

Välkommen

Välkommen till www.tsracing.nu.

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

          

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)