Nu är äntligen six-days igång!

Nu är äntligen sixdays igång på riktigt! Starten för juniorlaget har varit väldigt bra. Vi hade lite missöden men i slutändan så gick det helt okej och efter första dagen ligger laget 2a efter Australien.

För min del känner jag att jag har lite mer att ge. I början var jag som vanligt lite slowstarter, vilket inte är riktigt bra. Första provet, som är ett enduroprov, kändes körningen väldigt kantig och jag fick inte in det flyt jag ville. 

Andra provet är också ett enduroprov. Där kändes det inte som att jag hade något större attack i körningen utan bara rullade runt, men fick en skaplig tid ändå. 

Tredje provet är ett crossprov. Första varvet kom jag för fort i en brant nedförsbacke och hann inte få stopp på cykeln så jag åkte av banan och körde fast i ett dike. Jag kom snabbt loss och kunde fortsätta med ett bra flyt. 

Ut på nästa varv fick jag till första provet bättre. Jag hade ett bättre flyt och tiden var helt okej. Andra provet kände jag att flytet fanns men ett litet misstag med ett framhjul som studsa till gjorde att jag flög in i ett träd och cykeln kilade fast sig. På sista provet flöt allt på. Det hade kunnat gå lite bättre på vissa partier, men så är det alltid, så över lag kändes det okej. 

 

Lagbild. Från vänster: Jag (Tommy Sjöström), John Ramström, Mikael Persson och Jesper Börjesson

7 Sep 2015

Välkommen

Välkommen till www.tsracing.nu.

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

          

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)