SM Östhammar

SMet i Östhammar erbjöd fyra intressanta prov.

Första provet var ett nytt prov mot vad de har haft tidigare och var mer eller mindre ett rent åkerprov. Det var ett lite snabbare prov med en kortare slinga på en enklare crossbana samt lite skog. Provet var av en sån typ som passar mig och min körning.

Prov två liknade i stort sett tidigare år. Slingningen var lite annan men annars påminnde det om tidigare. Det började lite snabbare i skogen med rätt så fin dragning. Lite större stenar, rötter och gropar men i övrigt inga konstigheter. Efter ungefär halva provet kom man ut på ett gräsgärde. Där körde man en stund innan provet gick tillbaka in i skogen innan mål. Provet var av varierande karraktär och lite snabbare men roligt.

Tredje provet var ett nytt prov som de hade gjort som ett extremprov men gick på gamla transportsträckan. Provet innehöll mestadels sten av varierande storlek och var inte speciellt svårt att köra. Det svåraste var mot slutet med djupare diken på sidorna och endast ett vattenfyllt spår i mitten att köra i. Det var ett riktigt kul prov!

Fjärde och sista provet var även det ett gammalt prov men med lite nya banslingor. Mestadels gick provet i skogen med en del sten och rötter. Detta prov var det som tog längst tid att köra. 

Tävlingsdagen började sådär för min del. Det var lite småhalt direkt vid starten då det hade regnat lite kvällen innan och på natten. Dock var denna dag inte riktigt min dag och oturen var efter mig. De första tre proven gick skapligt men sedan fick jag problem med kopplingen. Vi försökte hitta felet men trots att vi plockade ner kopplingen tre gånger under dagen och undersökte så hittade vi inte vad det var som gjorde att kopplingen inte ville koppla ur. Och i och med att kopplingen krånglade så blev körningen där efter. Jag slutade 9a i klassen och 31a av alla pga att jag fick 3 straffminuter. 

30 Aug 2016

Välkommen

Välkommen till www.tsracing.nu.

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

          

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)