Träningsläger

I veckan har det under 4 dagar varit träningsläger med Anders Eriksson i Hagfors. Vi var 12 stycken som deltog på träningslägret som innehöll både konditionsträning och motorcykelåkning. 

Första dagen var vi ute och cyklade montainbike, det var riktigt kul men lite ovanligt för mig. Andra dagen blev det lite mer motorcykelkörning, vi började köra kl 9 på Hagfors motocrossbana. Vi fick 20 minuters fri körning innan Anders sa att vi skulle köra ett heat med start på grind. Jag var 4:e in i första böj och körde upp mig till en 2a plats in i mål. Efter heatet började vi med lite teknikkörning som varade fram till lunch.

Efter lunch drog vi iväg och körde i en slalombacke där vi mestadels körde teknik och spårvalsträning. Det sista vi gjorde var att göra upp en lite snabbare endurobana där vi tog några tider. Det gick sådär. Jag var 3a.

Tredje dagen var vi iväg och körde där det var blandat mellan djupare sandgropar och finare körning. Jag hade fått ont i ryggen under natten så hade problem i sandstalpen. Vi körde en del teknik och kollade lite på varann, spårval mm. Sen körde vi ett flowpass (utan bromsar). Sedan efter lunchen åkte vi iväg och körde på ett mindre åkerprov där vi tränade teknik och flow. Det gick riktigt bra trots att jag kände av ryggen. 

Sista dagen åkte vi ut och haika (följajohn) tills vi kom ut vid några specialprov som vi tränade lite på. Jag hade fortfarande ont i ryggen så jag tog det ganska lugnt. 

Nu i helgen har jag förberett inför imorgon då jag flyger ner till Spanien igen inför VM som går nästa helg!

3 May 2015

Välkommen

Välkommen till www.tsracing.nu.

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

          

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)